Concerten 19 juni 2021

Eerder dan verwacht maakt de regering het tot onze vreugde mogelijk weer fysiek in de kerk aanwezig te zijn bij het concert van het Monward Consort op 19 juni 2021. Daarom kunnen wij op die dag 2 concerten geven van ongeveer een uur: om 17.00 uur en om 19.30 uur in de Protestantse Kerk Warmond aan de Herenweg 82. Bij beide concerten kunnen wij onder de vereiste coronaregels 50 plaatsen ter beschikking stellen. Het tweede concert, om 19.30 uur, zal ook via livestream kunnen worden gevolgd. Wij hopen zo alle belangstellenden een goede avond te bezorgen.

U kunt bij ontvangst van deze email plaatsen reserveren via info@kamermuziekwarmond.nl. We vragen daarvoor de gebruikelijke prijs van € 17,50 vooraf te betalen. Ieder hoger bedrag zullen wij uiteraard zeer op prijs stellen. Na uw betaling krijgt u per email uw plaatsbewijzen die u bij betreden van de kerk moet tonen. Een print is makkelijk. Klik hier voor precieze instructies en wenken. Uiteraard geschiedt de toekenning op basis van volgorde van binnenkomst.
 
Het programma zal feestelijk zijn met onder meer de Fandango uit het strijkkwartet van Boccherini en het Amerikaanse strijkkwartet van Antonin Dvorák.
 
We hopen u op zaterdag 19 juni in de kerk of thuis een mooi concert te bieden.