Het Monward Consort gaat weer spelen; PUBLIEK weer WELKOM!

In de afgelopen periode hebben wij u toch mooie muziek aangeboden. Door 2 korte concerten op één dag te houden voor slechts 50 mensen per keer. En ook door concerten via live streaming in uw huiskamer te brengen. Wij hopen dat u er van heeft genoten. De reacties die ons hebben bereikt waren positief. Zo heeft ons publiek ook muzikaal de vervelende corona periode niet geheel zonder muziek van het Monward Consort gezeten! U kunt op het YouTube kanaal van het Consort opnieuw of alsnog genieten van deze optredens.

De corona maatregelen maken het nu weer mogelijk, met in achtneming van de basisregels en het gebruik van de QR toegangscode, concerten te geven, met publiek! Wij hopen van harte dat dit zo blijft gedurende het hele seizoen 2021-2022. En ook dat de tijd niet ver meer af zal zijn dat de situatie verder genormaliseerd kan worden.
 
Het eerste concert is op zaterdagavond 6 november 2021 als van ouds in de Protestantse Kerk, Herenweg 82 in Warmond. Dit concert maakt deel uit van de jaarlijkse Warmondse Kunstweek, ook weer terug van weggeweest.
Het Monward Consort heeft een mooi programma samengesteld. En de winnaar van de districtsfinale van het Prinses Christina Concours 2021, de 15-jarige pianist Sieger Jöbsis treedt op in onze serie Jong Talent. Daarmee wordt onze samenwerking met het Concours voortgezet!