“Passie voor Pasen” UITVERKOCHT

Ons volgende concert is op zaterdag 16 maart 2019 in de vertrouwde Protestantse kerk in Warmond. Op het programma staan een instrumentele versie van Fauré’s Requiem en een aantal aria’s en koralen uit de Mattheus en Johannes Passies van Johan Sebastian Bach. De belangstelling voor dit concert is, net als in november vorig jaar, zo groot dat we u moeten laten weten dat we geen nieuwe reserveringen kunnen noteren. De kerk is vol. Dat is voor ons Monward Consort goed nieuws en wij zijn iedereen dankbaar voor deze overweldigende belangstelling, maar we begrijpen dat sommigen teleurgesteld zullen zijn.

U kunt zich desgewenst op een wachtlijst laten plaatsen. Dat geeft de mogelijkheid om indien reserveringen vervallen, in volgorde van binnenkomst plaatsen ter beschikking te stellen aan mensen op die lijst.  Overigens vragen wij een ieder die zijn of haar reservering laat vervallen bij onvoorziene verhindering, dit per email te laten weten via info@kamermuziekwarmond.nl.

Op zaterdag 15 juni 2019 wordt het laatste concert voor de zomer gegeven. Dan zal een keur aan Jong Talent optreden waaronder nieuwe winnaars uit het Prinses Christina Concours en toppers die graag weer bij ons optreden! Wij zullen verdere aankondigingen doen via de website en via de nieuwsbrief.