Wereldpremière door Monward

Het Monward Consort begint een nieuw muziekseizoen met een aantrekkelijk programma voor het seizoen 2023-2024! Dit najaar beginnen we in het kader van de Warmondse Kunstweek met een concert met veel mooie muziek op 11 november 2023.

Op 11 november laat de 15-jarige Job Honée zijn muzikale talenten horen samen met de oude rotten in het vak van het Monward Consort. Zijn rappe vingers laten de noten van Mozarts 12e pianoconcert stralen. Het belooft een mooie belevenis te worden.

Daarnaast verblijdt het Monward u met een wereldpremière van Stravinsky. De bewerking van de Pulcinella Suite door Hendrik Jan Lindhout is een juweeltje geworden. De mooie muzikale lijntjes die in de orkestratie van Stravinsky ondergesneeuwd raken komen in deze versie voor strijkkwintet heel mooi tot hun recht.

En er is meer Mozart te horen: de bekende Sinfonia Concertante voor viool en altviool, maar dan in een eigenzinnige bewerking voor 6 strijkers.
Kortom, het wordt weer een heerlijke muzikale belevenis in de prachtige akoestiek van de Protestantse Kerk in Warmond. Het concert begint om 20.15 uur.

Kaarten kunt u reserveren via onze website: www.kamermuziekwarmond.nl of via e-mail: info@kamermuziekwarmond.nl. Toegang is € 20 en gratis voor kinderen tot 13 jaar.